MEGA U ČETVRTAK U HALI SPORTOVA PROTIV PARTIZANA ZA SVOJE PRVO FINALE SUPERLIGE

U četvrtak prilika za plasman u prvo finale državnog prvenstva u istoriji kluba!

U četvrtak 3. juna od 19 časova Mega Soccerbet će gostovati ekipi Partizan NIS u okviru druge utakmice polufinala plej-ofa Superlige, a utakmica će se igrati u Hali sportova Ranko Žeravica. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića trenutno vode sa 1-0 u seriji koja se igra na dve pobede pa ukoliko pobede u četvrtak, ostvariće prvi plasman u istoriji kluba u finale državnog prvenstva.

Trener Mege Vladimir Jovanović je izjavio da je ključno da njegova ekipa fizički odgovori Partizanu:

– Kao što sam i rekao na konferenciji za medije posle prve utakmice, mislim da nas čeka slična utakmica velikog intenziteta. Ključne stvari su da fizički odgovorimo Partizanu i to 40 minuta što sigurno nije lako s obzirom da su u fizičkom segmentu jako dominantni. U isto vreme je potrebno da koncentracija bude na visokom nivou bez obzira na trenutni rezultat i da 40 minuta pružimo dobru partiju,

izjavio je Vladimir Jovanović.

Mega trenutno vodi 1-0 u polufinalnoj seriji koja se igra na dve pobede gde bi se eventualna majstorica igrala u subotu od 17 časova u Hali Mega Factory.

Bek Mege Malkolm Kazalon je istakao da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi:

– Dobro smo započeli polufinalnu seriju. Potrebno je da nastavimo u tom smeru i da damo još više pošto će Partizan biti još gladniji za pobedom, a mi moramo da damo sve od sebe da bi pobedili, 

rekao je Kazalon.

Utakmica Partizan NIS – Mega Soccerbet se igra u četvrtak 3. juna od 19:00 u Hali sportova Ranko Žeravica, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov