USPEŠNA SARADNJA SE NASTAVLJA, DRAGOLJUB AVRAMOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA MEGOM

Veoma uspešna saradnja Mega Soccerbet-a i trenera juniorskog tima Dragoljuba Avramovića (42) će se nastaviti i u narednim godinama pošto je Avramović potpisao novi dvogodišnji ugovor sa klubom!

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Avramović je istakao da je zahvalan na podršci koja mu je pružena u klubu:

– Zahvalan sam svim ljudima u klubu koji su mi ove tri sezone pružali podrsku i savete. Veoma sam zadoljan šta smo sve zajedno uradili u tom periodu i iguran sam da ćemo se i narednih sezona zajedno radovati svim našim uspesima i da ćemo jos više igrača pripremiti, obučiti i ispratiti u seniorsku kosarku,

izjavio je Avramović.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić je izjavio da je saradnja sa Avramovićem produžena na obostrano zadovoljstvo:

– Dragoljub Avramović je u ove tri sezone uradio zaista dobar posao sa mlađim kategorijama, čija se važnost u Megi posebno potencira, tako da je na obostrano zadovoljstvo došlo do produžetka saradnje. Verujem se da ćemo zajedno nastaviti ovaj uspešan put. Već za sedam dana nas očekuje i kruna juniorske sezone u Valensiji na F8 turniru juniorske Evrolige gde idemo jako motivisani i sa najvišim ciljevima,

izjavio je Ćakić.

Dragoljub Avramović je 2018. godine došao u Megu na mesto trenera kadetske selekcije i u prvoj sezoni je osvojio titulu prvaka Triglav Kadetske lige Srbije sa samo jednim porazom u sezoni. U prošloj sezoni je sa juniorima Mege bio prvi na tabeli Roda Juniorske lige Srbije u trenutku prekida lige zbog Kovid-19 pandemije dok je ove sezone zabeležio trijumfe u svim dosadašnjim takmičenjima, Roda Juniorskoj ligi Srbije, juniorskoj ABA ligi i na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige.

Takođe, tokom ove sezone Avramović je promovisan i u trenera kadetske reprezentacije Srbije.

Pored toga, tokom njegovog mandata su promovisani mladi igrači koji su budućnost kluba, poput Nikole Jovića i Nikole Đurišića.

Kruna sezone će svakako biti takmičenje na F8 turniru juniorske Evrolige koji će se od 3. do 6. juna održati u Valensiji gde se Mega u grupi B takmiči sa Barselonom, Valensijom i italijanskom ekipom Stelazura.

Čestitamo Gidra!

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov