JOVANOVIĆ: „IGRALI SMO DOBRO TRI ČETVRTINE, NISMO USPELI DA PARIRAMO ROTACIJI BUDUĆNOSTI“

Mega Soccerbet je u utakmici 24. kola ABA lige izgubila od ekipe Budućnost VOLI u Podgorici sa 92:79 (22:27, 25:16, 27:24, 18:12). Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su dobro igrali u prvom poluvremenu u Sportskom centru Morača kada su imali i 11 poena prednosti, ali je Budućnost šutevima sa distance uspela da preokrene rezultat, a potom i serijom na početku poslednje četvrtine i da prelomi meč u svoju korist.

Na konferenciji za štampu posle utakmice trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da je njegova ekipa igrala dobro tri četvrtine:

– Čestitao bih ekipi Budućnosti i mom kolegi i prijatelju Dejanu Milojeviću, na dobro odrađenom poslu. Oni znaju da su bili jako blizu polufinala Evrokupa, što sam im ja i želeo. Igrali smo dobru utakmicu tri četvrtine, mislim da smo veći deo prvog poluvremena kontrolisali igru. Budućnost je tim koji zaista ima 12 igrača u rotaciji i svako od njih ima potreban kvalitet za ovaj nivo takmičenja. Mi smo bili u nešto skraćenijoj rotaciji nakon što je Skuči Smit nezgodno stao i iskrenuo zglob pa je njegovo igranje bilo na 50 posto. Sa tom rotacijom nismo bili u stanju da se odupremo Budućnosti. Moram da budem zadovoljan sa prve tri čevrtine, posle čega nismo uspeli da pariramo Budućnosti i koja je, posle ispadanja iz četvrtfinala, znajući Dejana, sigurno morala da reaguje i da pokaže intenzitet kakav je pokazala danas,

izjavio je trener Mege.

Foto: Budućnost VOLI