ZLATANOVIĆ: „ODIGRALI SMO DOBRU UTAKMICU, ZVEZDA JE BILA IZUZETNO ŠUTERSKI RASPOLOŽENA“

U izuzetno zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici 17. kola ABA lige koja je odigrana u hali Aleksandar Nikolić, Mega Soccerbet je na kraju izgubila od Crvene zvezde mts sa 92:85 (28:24, 21:22, 25:20, 18:19). Mega je najveći deo utakmice odigrala potpuno egal sa predstavnikom regiona u ABA ligi, ali je na kraju razigrani Lojd sa 29 poena uspeo da dovede crveno-bele do trijumfa.

Mega je na ovoj utakmici bila lišena pomoći trenera Vladimira Jovanovića i prvog pomoćnog trenera Vuleta Avdalovića pa je Megu sa klupe na ovoj utakmici predvodio Vladimir Zlatanović koji je na konferenciji za štampu posle meča istakao da je Mega odigrala dobru utakmicu:

– Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Znali smo da Zvezda mora da napravi reakciju posle nekih izgubljenih mečeva u Evroligi, zato smo i očekivali da će od početka igrati veoma snažno. Spremali smo se za sve to, iako nam je ovo možda bila i najteža sedmica od početka priprema. Ali, ipak smo uspeli dobro da treniramo, da se pripremimo i koliko-toliko smo uspeli da odigramo egal utakmicu sa kvalitetnim Evroligašem kao što je Crvena zvezda. Vladimir Jovanović i Vule Avdalović su su početkom nedelje testirani pozitivno na virus Covid-19, ali ritam je takav da smo u hodu morali da rešavamo probleme. S obzirom da su oni bili odsutni, preuzeo sam rad sa ekipom i moram da kažem da su momci dobro reagovali. Iako je bilo malo bojazni kako ćemo izgledati na ovoj utakmici, mislim da smo odigrali dosta dobro. Zvezda je bila izuzetno šuterski raspoložena i zasluženo je došla do pobede. Ne bih mnogo govorio o sledećoj utakmici sa Mornarom, jer će za nas najvažnije biti da se naši treneri oporave od virusa i budu zdravi,

izjavio je Zlatanović.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov