JOVANOVIĆ: „MOJA EKIPA JE POKAZALA DA IMA VERU U SEBE I KARAKTER“

Odigrala je Mega Soccerbet neverovatan meč u Železniku, dva puta uspela da se vrati iz izuzetno teške pozicije da bi na kraju posle sjajne trojke o tablu Petruševa uspela da trijumfuje protiv FMP-a sa 91:92 (18:25, 23:12, 17:20, 19:20, 14:15) u okviru meča 12. kola ABA lige. 

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da je njegova ekipa pokazala da ima veru u sebe i karakter:

– Ove godine smo odigrali svakakvih utakmice,aali ovakvu utakmicu nismo odigrali. I ne bih mogao da je svrstam, utakmica je, pretpostavljam, bila dobra za gledanje preko televizije, ali je bila jako teška za igru. Ovakve utakmice su jako bitne za ovaj naš mladi sastav, bez obzira na rezultatski deficit koji smo imali u veoma važnim trenucima, uspeli smo da ga nadoknadimo, pre svega verom i karakterom. Ova ekipa, pored nekih individualnih kvaliteta, pa i kolektivnih, pokazala je i protiv nekih jačih timova protiv kojih smo igrali, da ima karakter i nije se predavala 45 minuta. Ovom prilikom moram da čestitam mom kolegi Đeri i ekipi FMP-a koja je od prvog do poslednjeg minuta produžetka odigrala jako dobru utakmicu, kvalitetnu i dobro postavljenu i napravili su nam velike probleme. U jednom trenutku smo gubili i po 10 razlike i na neki suv karakter smo izvukli utakmicu do kraja. Čestitam mojoj ekipi na pokazanom karakteru. Imamo sada vremena da se spremimo za sledeću utakmicu,

izjavio je trener Mege.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov