JOVANOVIĆ: „MORAM DA BUDEM ZADOVOLJAN POBEDOM“

U izuzetno uzbudljivoj utakmici 8. kola ABA lige Mega Soccerbet je posle produžetka slavila na gostovanju ekipi Koper Primorska sa 69:71 (26:23, 16:14, 5:9, 16:17, 6:8) i tako došla do šeste pobede u osam kola regionalnog takmičenja.

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da na kraju mora da bude zadovoljan pobedom:

– Čestitke mojim momcina na pobedi, a čestitam i Primorskoj na jako dobroj utakmici. Moram da kažem, bez obzira na krajnji rezultat, ne bi bilo nezasluženo da su i oni dobili. U prvom poluvremenu je utakmica bila daleko više na njihovoj strani. Uspeli smo posle toga da uspostavimo odbranu, gde smo u prvom poluvremenu u tom segmenu bili daleko lošiji. Na kraju, delio nas je jedan šut od poraza ili pobede, tako i njih, i moram da budem zadovoljan pobedom na kraju. Držali smo skok i odbranili reket, njihova slobodna bacanja koja nisu ušla i naše dve trojke koje su ušle su na kraju rešile utakmicu. Znali smo da će igrati usko i da će nas puštati u šutu za tri poena, danas to nije ulazilo i automatski smo ušli u problem. Još jednom čestitam Primorskoj na dobroj utakmici i želim da im poželim sreću i zdravlje u nastavku sezone,

izjavio je trener Mege.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov