JOVANOVIĆ: „KLJUČ POBEDE JE TO ŠTO SMO ZAUSTAVILI NJIHOVO TRČANJE“

Sjajna predstava Mega Soccerbet-a u Čačku gde je domaći Borac poražen sa 83:97 (19:24, 22:31, 24:20, 18:22) u okviru 6. kola ABA lige. Košarkaši Mege su odigrali sjajnu timsku utakmicu uz 26 podeljenih asistencija i kontrolu igre tokom praktično celog toka utakmice.

Trener Mege Vladimir Jovanović je imao puno razloga za zadovoljstvo na konferenciji za štampu posle meča, gde je istakao da je njegova ekipa imala koncentraciju tokom 40 minuta:

Ovde sam počeo da treniram košarku i za ovaj klub me vežu lepe uspomene, i moram da kažem da su trener Marinović i ekipa Borca opravdali prošlosezonske dobre igre u ABA 2 lige. Pokazali su u uvodnim kolima da su jako zahtevan protivnik. Imali su nezgodan raspored, ali su dobili Partizan u gostima i igrali dobro protiv favorita kao što je Budućnost u Podgorici i FMP u Železniku. Očekivao sam jako tešku utakmicu, Borac gaji visok intezitet igre u napadu i mislim da je ključ to što smo zaustavili njihovo trčanje. Zadovoljan sam koncentracijom naših igrača koja je, bez obzira na našu mladost, bila prisutna tokom 40 minuta utakmice i iz tog razloga smo i dobili utakmicu,

izjavio je trener Mege.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov