PROMENE U MEGI, ČARAPIĆ ODLAZI U FRANCUSKU A MILJENOVIĆ U OKK BEOGRAD

U nastavak sezone Košarkaški klub Mega Bemax će ući sa izvesnim promenama u sastavu pošto će klub napustiti dvojica igrača. Naime, dosadašnji plejmejker Mege Ognjen Čarapić će karijeru nastaviti u francuskom prvoligašu I Bur An Bres, dok će Nenad Miljenović u nastavku sezone igrati za OKK Beograd, za koji je nastupao i u delu prošle sezone.

Ognjen Čarapić je rođen 1.9.1998. godine i igra na poziciji plejmejkera. U Megu je došao 2016. godine iz redova Budućnosti VOLI i posle prve sezone koju je najvećim delom propustio zbog povreda, u narednim je bio neizostavni deo kluba koji se sa uspehom takmičio u ABA ligi i Superligi. U međuvremenu je debitovao i za A tim reprezentacije Crne Gore. 

Nenad Miljenović je rođen 8.4.1993. godine i igra na poziciji plejmejkera i ovo mu je bio treći put da igra u dresu Mege, posle pozajmice iz Partizana u sezoni 2011/12 i potom dve sezone provedene u Megi od 2013. do 2015. godine. Ove sezone je za Megu u proseku beležio 4.3 poena i 3.6 asistencija a u nastavku sezone će braniti boje OKK Beograda, za koji je prošle sezone sa uspehom nastupao, beleživši u proseku 14.1 poen, 4 skoka i 5.7 asistencija.

Hvala na svemu i srećno momci!

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov