MEGINA NOVOGODIŠNJA REVIJA I PROMOCIJA KALENDARA

Košarkaški klub Mega Bemax je tradicionalnom revijalnom utakmicom obeležio kraj još jedne uspešne kalendarske godine. Revijalna utakmica je u prethodnim godinama, kao i ove,  prerasla u pravi novogodišnji turnir na kome su u četiri ekipe bili podeljeni košarkaši Mege, košarkašice Budućnosti Bemaksa, Megini treneri i sponzori. Na parketu su se u dresovima mogli videti nekadašnji asovi Dejan Milojević, Veselin Petrović, Vule Avdalović, Branko Milisavljević, Goran Ćakić..…

Ujedno, ovom prilikom je i promovisan kalendar KK Mega Bemax za 2020. godinu čiji su primerci podeljeni posetiocima ovog novogodišnjeg druženja.    

Rezultat utakmica je bio u drugom planu, a okupljeni u hali su uživali u mnoštvu lepih poteza i atraktivnih zakucavanja. Pobednik je na kraju bila ekipa Mege koja je u finalu savladala BeoBasket sa 38:37.

Košarkaško druženje kojem je kao i uvek prisustvovao i veliki broj dece imalo je i prateće sadržaje u vidu raznih poslastica, a posebno je bilo popularno novogodišnje fotografisanje u foto kabinama.

U pauzama između utakmica je održano i tradicionalno takmičenje u šutiranju trojki mešovitih parova gde je titulu od prošle godine odbranio Lovro Vučković, ovaj put u paru sa košarkašicom Budućnosti Bemax Minom Đorđević. Za pobednike su bile obezbeđene vredne nagrade od strane kompanije Tehnomanija, a Lovro Vučković je džentlmenski svoju nagradu prepustio drugoj finalistkinji Aleksandri Katanić.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov