MILOJEVIĆ: „PREVIŠE GREŠAKA I PROMAŠENIH ZICERA ZA OVAKO BITNU UTAKMICU“

Košarkaši Mega Bemaxa nisu uspeli da zabeleže 2. pobedu u ABA ligi pošto je Krka u Novom Mestu slavila sa 74:69 u okviru 6. kola regionalnog takmičenja. Izabranici trenera Dejana Milojevića su uglavnom bili u zaostatku tokom najvećeg dela meča, ali su uspeli da se sa minus 12 u poslednja 2 minuta približe na samo 3 poena razlike, ali nisu uspeli da uhvate defanzivni skok posle promašaja Kouzija pa je Krka sa linije slobodnih bacanja potvrdila pobedu.

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mega Bemaxa je istakao da je njegova ekipa imala previše grešaka i promašenih zicera protiv Krke:

Čestitam Krki na zasluženoj pobedi. Mi smo danas imali bolju energiju nego inače međutim, previše grešaka, promašili smo 8 slobodnih bacanja, barem 10 zicera, a kad igrate ovakvu bitnu utakmicu protiv čvrste ekipe kakva je Krka, ne možete da se nadate pobedi. Imali smo čak na kraju i šansu da dođemo do izjednačenja međutim, kada smo odbranili napad, nismo zagradili koš, Jošilo je uhvatio skok u napadu i rešio pobednika. Krki želim sve najbolje u nastavku prvenstva a mi moramo da se okrenemo nama, da počnemo da pobeđujemo ukoliko želimo da ostanemo u ligi, 

izjavio je Milojević.

Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si