MIŠKOVIĆ I FUNDIĆ GOSTI TRIGLAV OSIGURANJA I ENEOSA NA SAJMU AUTOMOBILA

Košarkaši Mega Bemaxa Nikola Mišković i Stefan Fundić su bili gosti sponzora i prijatelja kluba, Triglav osiguranja i Eneosa, na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu.

Na štandu Triglav osiguranja koji podržava klub već četvrtu sezonu, košarkaši Mege su lepo dočekani od strane domaćina, a potom je usledilo i druženje sa posetiocima štanda.

Pored toga, igrači Mege su se oprobali na glavnoj atrakciji na štandu Triglav osiguranja, simulatoru ski skakaonice.

U mini takmičenju između dvojice igrača Mege, na kraju je pobedu odneo Nikola Mišković.

Ipak, Stefan Fundić, kao i njegov saigrač Nikola Mišković, nisu otišli praznih ruku sa štanda Triglav osiguranja pošto su ljubazni domaćini pripremili poklone za igrače Mege.

Posle druženja na štandu Triglav osiguranja, Mišković i Fundić su bili gosti Eneosa, sponzora koji je podržava naš klub punih sedam sezona. 

Eneos ove godine proslavlja veliki jubilej, 10 godina na tržištu motornih ulja u Srbiji, a ovom prilikom je kao specijalni gost štanda bio i gospodin Junichi Nakamura, Generalni menadžer JX Nippon Oil-Eneos za Evropu.

Od ove sezone je Eneos i sponzor Evrolige, najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Posle druženja sa prijateljima i posetiocima štanda, usledilo je sada već tradicionalno slikanje košarkaša Mege na motoru, a na rastanku je igrače Mege sačekalo iznenađenje u vidu poklon paketa Eneosa.

Foto: Mega Bemax