NASTAVLJA SE 3X3 BASKET LIGA NA UTAKMICAMA MEGE

Košarkaši Mega Bemaxa su se sa pobedom oprostili u 2018. godini od navijača u Sremskoj Mitrovici pošto su u okviru 12. kola ABA lige savladali Igokeu sa 93:88. Naredni meč Mega igra u petak 28. decembra od 18 časova u Železniku protiv FMP-a a publika u hali PSC Pinki će ponovo moći da gleda svoje ljubimce 5. januara od 21 čas u derbi meču protiv Cedevite.

Mega je na meču protiv Igokee imala specijalne goste i to košarkašice iz ŽKK Budućnost Bemax koje su sa velikim zadovoljstvom ispratile pobedu Mege.

U poluvremenu meča u Sremskoj Mitrovici su odigrani 3×3 basket mečevi u kojima su se takmičili osnovci iz Sremske Mitrovice. Ekipa „MH“ je savladala tim „MB“ sa 8:5. Mini liga će biti igrana tokom utakmica Mega Bemaxa u Sremskoj Mitrovici a za pobednike su predviđene lepe nagrade.

U pauzama između četvrtina su se gledaoci takmičili u šutiranju sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija a ove sezone su već dva televizora otiša u ruke preciznih gledaoca. Ipak, ovaj put takmičari u hali PSC Pink nisu bili precizni a nova prilika za osvajanje TV-a će biti 5. januara kada Mega Bemax dočekuje Cedevitu.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov