MUSIĆ: „ŽELIMO DA SA POBEDAMA PROTIV VRŠCA ZAVRŠIMO SEZONU“

Košarkaši Mega Bemaxa u ponedeljak nastavljaju takmičenje u doigravanju od 5. do 8. mesta u Super ligi, kada će od 20 časova u hali Mega Factory dočekati ekipu Vršca. Serija se igra na dve pobede i drugi meč se igra u sredu. Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević zbog povrede neće moći da računa na Ognjena Čarapića i Mihaila Jovičića.

Trener Mega Bemaxa je istakao da veruje da će njegovi igrači protiv Vršca biti na visini zadatka:

– Do kraja sezone nam je preostalo još doigravanje za plasman od 5. do 8. mesta protiv ekipe Vršca. Ove sezone smo već videli da moramo da imamo maksimalno ozbiljan pristup svakom meču ukoliko želimo da trijumfujemo. Verujem da će moja mlada ekipa u ponedeljak biti na visini zadatka a za to je potrebno da prikažu agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu. Ukoliko to ispune, bićemo na dobrom putu da sa pobedama završimo ovu sezonu,

izjavio je Milojević.

Ulaz na meč protiv Vršca će biti slobodan, ali će se zbog ograničenog kapaciteta hale ulaznice trebovati preko kancelarije kluba, kao i na ulazu u halu na dan utakmice od 18:30. 

Plejmejker Mega Bemaxa Novak Musić je pružio dobru u partiju u poslednjem meču protiv Partizana gde je imao 7 poena i 8 asistencija a pred utakmicu protiv Vršca je istakao da je potrebno energija i odbrana budu na visokom nivou za pobedu:

– Iako nismo uspeli da se plasiramo u polufinale, moramo da dignemo glavu i da se što bolje pripremimo za ekipu Vršca. Od prve utakmice moramo da uđemo što agresivnije i koncentrisanije jer nam iskustvo govori da ukoliko priđemo meču drugačije, da se to obično ne završi pozitivnim ishodom za nas. Potrebno je da energija i odbrana budu na visokom nivou kako bi uspeli da završimo sezonu sa pobedama, što je sada i glavni cilj,

izjavio je Musić. 

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov