CEROVINA: „NE SMEMO DA SE OPUSTIMO PROTIV MLADOSTI“

Košarkaši Mega Bemaxa u sredu od 18 časova nastavljaju takmičenje u Super ligi gde će u okviru 8. kola u hali Vizura Sport u Zemunu gostovati ekipi Mladosti. Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević na meču protiv Mladosti neće moći da računa na Ognjena Jaramaza i Mihaila Jovičića.

Trener Mege Dejan Milojević je pred meč protiv Mladosti istakao da je posle pobede nad Crvenom zvezdom bitno da ekipa ostane na dobrom putu:

– U sredu igramo protiv ekipe Mladosti koja nas je pobedila na našem terenu u prvom delu lige. Podigli smo formu, vezali 3 pobede i trijumf protiv Zvezde u prošlom kolu nas dodatno motiviše da nastavimo da rastemo kao tim. Iako imamo problema sa izostancima zbog povreda, verujem da uz potrebnu agresivnost u odbrani i energiju na terenu, možemo da dođemo do 4. pobede u nizu i tako potvrdimo još jednom da se nalazimo na dobrom putu,

izjavio je Milojević.

Posle 7 odigranih kola Super lige, Mega Bemax je na 3. mestu grupe A sa skorom 4-3 dok je Mladost poslednja sa jednim trijumfom. U poslednjem susretu koji je odigran u okviru 3. kola Super lige, Mladost je slavila u hali Mega Factory sa 90:92.

Mladi igrač Mega Bemaxa Luka Cerovina koji je prošlog meseca napunio 18 godina, ističe da je ekipa ne sme da se opusti posle tri vezane pobede:

– Igramo protiv Mladosti koja nas je u prvom delu Super lige iznenadila u našoj hali i svakako imamo želju da se revanširamo na terenu. Nalazimo se u dobroj formi, kvalitetno radimo na treninzima i verujem da će to biti još bolje kako vreme bude odmicalo i kako se saigrači budu vraćali iz povreda. Nikako ne smemo da se opustimo posle tri vezane pobede već moramo da uđemo koncentrisano u meč i da probamo da ih što pre uvedemo u naš ritam. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo doći do pobede i šanse da se borimo za što bolji plasman pred plej-of,

izjavio je Cerovina.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov