FUNDIĆ: „MORAMO NAŠU MLADOST DA PRETVORIMO U NAŠU PREDNOST PROTIV BORCA“

Košarkaši Mega Bemaxa u petak od 21 čas nastavljaju takmičenje u Super ligi gde će u okviru 4. kola u hali Mega Factory u Beogradu dočekati Borac iz Čačka.

Ulaz na meč će biti slobodan, ali će se zbog ograničenog kapaciteta hale ulaznice trebovati preko kancelarije kluba, kao i na ulazu u halu na dan utakmice od 19 časova. 

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević neće moći da računa na trojicu igrača koji se još uvek oporavljaju od povreda, među kojima su Ognjen Jaramaz, Kostja Mušidi i Mihailo Jovičić.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je pred meč sa Borcem istakao da nema puno vremena za ispravljanje grešaka:

– U petak igramo protiv Borca koji sjajno igra cele sezone, a u poslednjem kolu su savladali i prvog favorita za titulu, ekipu Crvene zvezde. Nemamo puno vremena za ispravljanje grešaka pošto se igra na svaka 3 dana. Mi smo najbolje partije ove sezone pružali iz čvrste i agresivne odbrane, ako tako pristupimo meču u petak, imaćemo lepu priliku za pozitivan ishod,

izjavio je Milojević.

Posle 3 odigrana kola Super lige, Mega Bemax ima skor 1-2 dok je Borac zabeležio sve 3 pobede. U poslednjem susretu koji je odigran u okviru 9. kola Super lige prošle sezone, Mega je slavila sa 84:70.

Krilni centar Mega Bemaxa Stefan Fundić se posle višemesečne pauze zbog povrede vratio u meču protiv Mladosti gde je za 22 minuta na terenu, imao 8 poena, 5 skokova i 4 ukradene lopte. Fundić je pred meč sa Borcem istakao da poraz protiv Mladosti mora da izazove reakciju ekipe:

– Utakmica protiv Borca nam dolazi posle neočekivanog poraza u prošlom kolu, što sada mora da izazove reakciju ekipe u vidu pristupa i želje za pobedom. Borac ima iskusno ekipu za poštovanje, odigrali su fantastično protiv Zvezde, a mi moramo mladost naše ekipe da pretvorimo u našu prednost. Želimo pobedu koja će biti početak jednog pobedničkog niza,

izjavio je Fundić.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov