MLADE KOŠARKAŠICE JELENA I TAMARA PROSLAVILE POBEDU MEGE PRED KUP

Košarkaši Mega Bemaxa su i pored nekoliko izostanaka zbog povreda, savladali FMP sa 74:72 i to košem Jaramaza sa vrha kapice u poslednjoj sekundi. Publika u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici je velikim aplauzom ispratila košarkaše Mege na predstojeći Kup Radivoja Koraća a i na ovom meču se nastavilo sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Ovog puta je Mega ugostila mlade košarkašice iz ŽKK Srem i to Jelenu Janković i Tamaru Tešić.

Jelena je odlična učenica 7. razreda OŠ „Slobodan Bajić Paja“ i članica je ŽKK „Srem“ od osnivanja i sa njima nastupa u Kvalitetnoj ligi Vojvodine u kategoriji Pionira, a takmiči se i u kadetskoj konkurenciji. Volela bi da se profesionalno bavi košarkom i zbog toga naporno trenira a omiljeni košarkaš joj je Nikola Rebić.

Tamara  je odlična učenica 7. razreda OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ i članica je ŽKK „Srem“ u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji Razvojne lige Vojvodine. Redovno prati utakmice Mege a omiljeni košarkaš joj je takođe Nikola Rebić.

Pre početka meča Jelena i Tamara su se prilikom predstavljanja ekipa pozdravile sa igračima Mege a potom su meč pratile sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljenje publici u hali koja ih je pozdravila aplauzom a od kluba su dobile poklon pakete.

Na kraju meča je Mega stigla do pobede a Jelena i Tamara su se za uspomenu slikale sa igračima Mege Nikolom Rebićem i  Ognjenom Jaramazom.

U pauzi na poluvremenu je odigrana kratka utakmica polaznika mini basket kluba „Mega Bemax“ koji su po okončanju meča dobili poklon pakete kompanije Roda. U toku utakmice su na tribine ispucavane majice kompanije Roda a gledaoci su imali priliku da se osveže uz proizvode brenda „K Plus“.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov