MLADI KARATISTI ANDREA I NEMANJA BODRILI BORBENU MEGU PROTIV BUDUĆNOSTI

Košarkaši Mega Bemaxa nisu uspeli da slave protiv lidera ABA lige, ekipe podgoričke Budućnosti, pošto su gosti iz Podgorice slavili sa 83:94. I na meču protiv Budućnosti je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani, a ovaj su to bili mladi karatisti Andrea Aničić i Nemanja Zdravković.

Andrea je učenica drugog razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ i članica je karate kluba Srem tri godine. Prvak je Srema i Vojvodine i osvajač srebrne medalje na državnom prvenstvu. Pored brojnim medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima, Andrea je i jedna od najmlađih članica karate reprezentacije Srbije. Andrea verno prati igre Mege a omiljeni igrač joj je Nikola Jokić.

Nemanja Zdravković je odličan učenik Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Martincima. Trenira karate već pet godina i član je karate kluba “Fruškogorac”. Nemanja je osvajač brojnih medalja, višestruki je šampion Vojvodine, Srbije i Evrope a u novembru prošle godine je osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Nemanja takođe prati igre Mege a omiljeni igrač mu je Kostja Mušidi.

Na početku meča prilikom predstavljanja ekipa Andrea i Nemanja su se pozdravili sa igračima Mege a utakmicu su pratili sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici koja ih je nagradila aplauzima a od kluba su dobili poklon pakete.

Na kraju meča, Andrea i Nemanja su se za uspomenu slikali sa igračima Mege Kostjom Mušidijem i Ognjenom Jaramazom.

U pauzama u toku utakmice su gledaoci imali priliku da se osveže uz slatki i slani asortiman proizvoda brenda K Plus a takođe su na tribine ispucavane majice kompanije Roda. U pauzi u poluvremenu je odigrana mini utakmica između pionirki ŽKK Srem.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov