NAJBOLJI FANTAZI IGRAČI I JOKIĆEVI NASLEDNICI IZ SOMBORA GOSTI KLUBA NA MEČU PROTIV ZVEZDE

Ponedeljak je bio pravi praznik košarke u Sremskoj Mitrovici gde su pred punom halom PSC Pinki odličan meč odigrali Mega Bemax i Crvena zvezda mts koji je završen pobedom Zvezde 85:90.

Projekat „Mega Experience“ je ovog puta imao malo drugačije goste kluba. Naime, Mega Bemax je na meču protiv Zvezde ugostio trenutno najbolje takmičare BeoBasket fantazi lige koja je organizovana na Fejsbuk stranici „Dnevna doza Miška Ražnatovića“

Najbolji takmičari posle odigrana 3 kola „BeoBasket fantazi lige“ su Ognjen Marinović iz Beograda sa svojom ekipom „Gmizavci“ i Peđa Radunović iz Zaječara sa ekipom „Nepomenić“ s tim što je Peđa zbog zdravstvenih problema bio sprečen da dođe, pa je poslao svog predstavnika i prijatelja Ivana Kostića. Najuspešniji fantazeri su kao nagradu od specijalizovane košarkaške prodavnice „Dunk Shop“ dobili poklon vaučere na 10.000 i 5.000 dinara koje će moći da iskoriste u toj prodavnici u Beogradu. 

Na kraju meča Ognjen i Ivan su se za uspomenu slikali sa igračima Mege Gogom Bitadzeom i Stefanom Fundićem, ali to nije sve. Oni će i u utorak biti gosti na tradicionalnoj novogodišnjoj utakmici Mege i proslavi kluba koja će uslediti posle toga.

Specijalni gosti Mege na meču sa Crvenom zvezdom su bile mlađe kategorije KK „Joker“ iz Sombora koji je ime dobio po nadimku Nikole Jokića, bivšeg igrača Mege a sada zvezde NBA lige. Takođe, specijalne gošće kluba su bile i košarkašice iz ŽKK Budućnost Bemax iz Podgorice.

U pauzama u toku utakmice su na tribine hale PSC Pinki ispucavane majice kompanije Roda. U poluvremenu meča je održano takmičenje u šutiranju na koš za poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov