MEGA BEZ POBEDE PROTIV ZVEZDE NA STARTU JUNIORSKOG ABA TURNIRA

Juniori Mega Bemaxa nisu uspeli da sa pobedom startuju na polufinalnom turniru ABA juniorske lige pošto je Crvena zvezda mts slavila u hali „Basket City“ u Beogradu sa 74:60 (18:16, 15:17, 29:11, 12:16). Izabranici trenera Vlade Vukoičića su uspeli jednom uspeli da se vrate iz dvocifrenog minusa iz druge četvrtine, ali su u trećem periodu odigrali slabo na obe strane terena, pa je domaća ekipa stekla veliku prednost i na kraju došla do pobede.

U redovima Mega Bemaxa su Mihailo Jovičić i Andrija Marjanović imali po 12 poena dok je Aleksandar Langović zabeležio 10 poena i 11 skokova.

Naredni meč Mega Bemax igra u subotu od 17 časova a protivnik je Mornar dok u nedelju igra dva meča, protiv ekipa MZT Skopje Aerodrom i Cibone. Dve najbolje plasirane ekipe iz grupe će se kvalifikovati za finalni turnir koji će se održati u Laktašima.

Mega Bemax: Musić, Jovanović 3, Kljajević, Nedeljković 9 (7 skokova, 4 blokade), Marjanović 12, Langović 10 (11 skokova), Jovičić 12 (6 skokova), Cerovina 4, Mišković, Kuzmanović 5, Mehić 2, Islamović 3.

Foto: ABA liga