TEODORA I DANE GOSTI MEGA BEMAXA NA MEČU SA PARTIZANOM

Košarkaši Mega Bemaxa su u punoj hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici odigrali derbi meč 8. kola ABA lige protiv Partizana gde su gosti iz Beograda na kraju slavili sa 89:102. I na meču sa Partizanom je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani, a ovaj put su ugošćeni Teodora Kalaba i Dane Jovelić.

Teodora je rođena je 02.03.2007. u Sremskoj Mitrovici. Odlična je učenica je 4. razreda OŠ “Sveti Sava”, košarku obožava, pohađa i “Školu sporta” i učenica je Niže muzičke škole. Član je recitatorske i glumačke sekcije u školi, a san joj je da postane pijanistkinja. Osvojila je zlatne medalje na Malim Olimpijskim igrama u kategoriji poligona 2016. i 2017. godine i učestvovala je na republičkom takmičenju. Omiljeni košarkaš Mege joj je Dilan Enis.

Dane je rođen  je 11.04.2007. u Sremskoj Mitrovici i odličan je učenik 4. razreda OŠ “Sveti Sava” i Niže muzičke škole. Trenira fudbal i košarku a učestvovao je i na Pokrajinskom takmičenju u Malim Olimpijskim igrama u kategoriji poligona, 2016. i 2017. godine. San mu je da jednog dana postane slikar. Njegov omiljeni košarkaš Mege je Kostja Mušidi.

Na početku meča prilikom predstavljanja ekipa Teodora i Dane su se pozdravili sa igračima Mege a zatim su utakmicu gledali sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici kada su nagrađeni aplauzom a od Mege su ih sačekalo poklon pakete. Na kraju meča, Teodora i Dane su se za uspomenu slikali sa igračima Mege Nemanjom Kapetanovićem i Stefanom Fundićem.

U pauzama u toku utakmice na tribine su ispucavana majice kompanije Roda a u pauzama su gledaoci imali priliku da se osveže uz slatki i slani asortiman proizvoda K Plus. U pauzi u poluvremenu utakmice održano je takmičenje u šutiranju na koš sa pozicija iznenađenja za Roda poklon pakete.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov