MILOJEVIĆ: „NISMO SE SNAŠLI NA NJIHOVU NISKU PETORKU, SLEDEĆI MEČ MORAMO DA POBEDIMO“

Teško veče za košarkaše Mega Bemaxa koji su posle plus 17 u poslednjoj četvrtini na kraju ispustili pobedu protiv Cedevite koja je na kraju slavila sa 77:81 u okviru 6. kola ABA lige.

Solidnu partiju pred 1600 gledala u hali PSC Pinki je pružio Stefan Sinovec sa 11 poena i 4 skoka. Na konferenciji za štampu posle meča, Sinovec je istakao da ovaj poraz mnogo boli:

– Jako težak poraz za nas. U prvom poluvremenu smo odigrali kvalitenu odbranu, spustili smo Cedevitu na 26 poena i u trećoj četvrtini napravili veliku razliku. I, onda smo sve to prosuli. Stali smo sa napadom, a odbrani smo primili previše lakih poena. Nismo se snašli na njihovu nisku petorku, loše smo preuzimali i ovaj poraz jako boli,

izjavio je Sinovec.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je izjavio da se ekipa nije snašla na Cedevitinu nisku petorku u poslednjoj četvrtini:

– Težak poraz. Imali smo sve u svojim rukama, vođstvo od 17 poena razlike, ali nismo se snašli na njihovu nisku petorku. Pokušali smo da odgovorimo takođe niskom petorkom, ali nismo dobro branili igru jedan na jedan. Lako smo primali koševe, ispustili smo prednost i ušli u neizvesnu završnicu u kojoj je Cedevita imala malo više sreće i zasluženo slavila. Idemo dalje, sledeći meč igramo sa MZT-om koji moramo da pobedimo,

izjavio je Milojević.

Foto: Mega Bemax