MEGA BEMAX I ZLATIBORAC ZAJEDNO DO NOVIH POBEDA

Kompanija „Zlatiborac“ d.o.o. potpisala  je Ugovor o sponzorstvu sa Košarkaškim klubom Mega Bemax, čime je postala deo sponzorskog tima koji će podržavati Megu u sezoni 2017/18.

„Zlatiborac“ je vodeći proizvođač trajnih suvomesnatih proizvoda na tržištu Republike Srbije i regiona i najbolji srpski brend u svojoj kategoriji. Jedan od osnovnih ciljeva poslovanja kompanije je, pored plasmana kvalitetnog i prepoznatljivog proizvoda, doprinos u svim oblastima društvenog života.

Iz kompanije „Zlatiborac“ veruju da će kroz ovaj vid podrške podstaći sportiste da ostvare što bolje rezultate, uz pridržavanje sportske discipline i kodeksa, te da će postati uzori i inspiracija generacijama koje dolaze. Svoju posvećenost sportu i negovanju pravih vrednosti ova kompanija pokazuje i kroz dugoročnu saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, budući da je Zlatiborac zvanična hrana Olimpijskog tima Srbije.

Podrška renomirane kompanije „Zlatiborac“ je još jedan pokazatelj da se Košarkaški klub Mega Bemax nalazi na pravom putu koji će nas zajedno odvesti do novih pobeda i radosti.

Foto: Mega Bemax