MEGA BEMAX KUP U UTORAK I SREDU U BEOGRADU

Košarkaški klub Mega Bemax biće domaćin međunarodnog turnira „Mega Bemax kup 2017“ koji će u utorak i sredu biti održan u hali „Mega Factory“ (bivši Sport Eko) koja se nalazi u ulici Braće Jerković 119a u Beogradu. Na turniru će pored Mega Bemaxa, učestvovati još i Partizan NIS, Lokomotiv Kuban (Rusija) i Telenet Džajants Antverp (Belgija).

Turnir će u utorak 12. septembra od 18:30 otvoriti ekipe Mega Bemaxa i Telenet Džajants Antverp dok od 20:45 igraju Partizan NIS i Lokomotiv Kuban.

U sredu će se od 18:30 igrati meč za treće mesto dok je finale zakazano za 20:45.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da će „Mega Bemax kup 2017“ biti najjača provera u dosadašnjem toku priprema:

– U utorak i sredu ćemo imati svakako najjaču proveru u dosadašnjem toku priprema. Još uvek nismo kompletnir pošto uz nekoliko izostanaka zbog povreda, tu još nije i Čančar koji je sa Slovenijom na Evrobasketu dok se Bitadze tek pre neki dan vratio sa prvenstva. Svakako nas očekuju kvalitetni protivnici i ovakvi mečevi će nam značiti da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na njih, 

izjavio je Milojević.

Ulaz na „Mega Bemax kup 2017“ je slobodan, uz napomenu da je kapacitet hale „Mega Factory“ ograničen.

Foto: Mega Bemax