MEGA I TRIGLAV NASTAVLJAJU PUT KA NOVIM USPESIMA

Košarkaški klub Mega Bemax i Triglav osiguranje će nastaviti saradnju i treću sezonu zaredom pošto je sa renomiranom kompanijom osiguranja potpisan novi Ugovor o sponzorstvu.

Kompanija Triglav osiguranje i Mega Bemax su otpočeli saradnju u sezoni 2015/16 koja je bila rezultatski najuspešnija u istoriji kluba, da bi potom bila nastavljena i u prošloj sezoni u kojoj su učinjeni novi koraci u rastu organizacije kluba. Na obostrano zadovoljstvo, kompanija Triglav osiguranje  će nastaviti i u narednoj sezoni da podržava Mega Bemax na putu ka novim uspesima.

Generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić je izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje sa renomiranom kompanijom:

– U prethodnim sezonama smo pokazali želju da kao konstantno napredujemo kao klub i izazovi koji nas i dalje očekuju na tom putu su teško savladivi bez podrške naših sponzora. Kompanija Triglav je prepoznala naš kvalitetan rad sa mladim i talentovanim igračima i veoma nam je drago što će se saradnja sa njima nastaviti i u narednoj sezoni. Verujem da ćemo kao i u prethodnim godinama, uspeti da opravdamo to poverenje i nastaviti da zajedno ostvarujemo nove pobede,

izjavio je Ćakić.

Košarkaški klub Mega Bemax se trenutno priprema za predstojeću sezonu a prvi kontrolni meč će imati 30 avgusta.od 19:00 u hali Mega Factory u Beogradu a protivnik će biti Beovuk.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov