MILOŠ KOPRIVICA NOVO POJAČANJE MEGA BEMAXA

Košarkaški klub Mega Bemax je nastavio sa jačanjem ekipe za predstojeću sezonu pošto je ugovor sa klubom potpisao Miloš Koprivica. Sada već bivši centar Partizana je u beogradskom klubu proveo dve sezone i već se priključio treninzima Mege gde će ojačati konkurenciju pod košem kluba iz Sremske Mitrovice.

Miloš Koprivica je po potpisivanju ugovora sa klubom istakao da je Mega prava sredina za sve mlade igrače željne napretka:

„Veoma sam srećan što sam došao u Megu koja je nebrojeno puta dokazala da je odlična sredina za sve mlade igrače koji žele da igrački napreduju. Drago mi je što ćemo i u narednoj sezoni imati mlad i talentovan tim i što ću biti deo njega. Svakako ću dati sve od sebe da prvo na treninzima zaslužim svoju šansu a potom, nadam se, da igrački doprinesem što boljim rezultatima kluba“, 

izjavio je Koprivica.

Koprivica je rođen 24. marta 1995. godine u Sokolcu u Bosni i Hercegovini, visok je 208 centimetara i igra na poziciji centra. Seniorsku karijeru je počeo 2013. godine u Slobodi iz Užica, odakle je posle dve sezone prešao u redove Partizana. U prethodnoj sezoni je u ABA ligi u proseku beležio 2.6 poena u proseku dok je u Super ligi postizao 4 poena po meču.

Dobrodošao Miloše!

Foto: KK Partizan/Miroslav Todorović