KK MEGA BEMAX ZAPOČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Košarkaški klub Mega Bemax je započeo pripreme za novu sezonu. Na prvom treningu su od igrača iz prošle bili Nikola Rebić, Kostja Mušidi, Nemanja Kapetanović i Predrag Samardžiski, zatim novi igrač Mege Stefan Fundić, kao i pojačanje iz juniorskog pogona kluba Mihailo Jovičić. Njima će se po završenom oporavku priključiti i Ognjen Čarapić.

MVP Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina Nikola Mišković koji je u nedelju sa Srbijom uzeo zlato, će takođe biti priključen prvom timu. U toku nedelje će se treninzima priključiti Dilan Enis. Vlatko Čančar je na pripremama za Evrobasket sa reprezentacijom Slovenije, Aleksandar Lazić trenutno igra za Bosnu i Hercegovinu na pretkvalifikacijama za Svetski kup, a još jedno pojačanje iz juniorskog pogona kluba Goga Bitadze je na pripremama sa reprezentacijom Gruzije. Sva trojica će se po završetku obaveza u reprezentaciji priključiti pripremama kluba. Ipak, to nije konačan sastav Mega Bemaxa za narednu sezonu već će klub u narednom periodu biti dodatno pojačan.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da će se Mega imati vrlo mladu i talentovanu ekipu i u narednoj sezoni:

– Najbitnije je da smo započeli sa pripremama za novu sezonu. Sigurno je da ćemo i u narednoj sezoni imati vrlo mladu i talentovanu ekipu. Kada se kompletiramo i kroz neke kontrolne mečeve, imaćemo jasniju sliku o mogućnostima tima,

izjavio je Milojević.

Stručni štab KK Mega Bemax će sledeće sezone, pored glavnog trenera Dejana Milojevića, činiti još pomoćni treneri Vule Avdalović, Veselin Petrović i Bojan Ljubojević, zatim kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić i doktor Boris Ukropina.

U narednom periodu će putem klupskog sajta biti ozvaničen raspored kontrolnih mečeva u pripremnom periodu.

Košarkaši klub Mega Bemax će u prvom kolu ABA lige j.t.d. u Sremskoj Mitrovici dočekati ekipu Cibone. Kompletan raspored utakmica u ABA ligi j.t.d. možete da pronađete na sledećem LINKU.

Foto: Mega Bemax