MARIJA I TARA IPAK NOSE LEPE USPOMENE SA MEČA MEGA – ZVEZDA

I na meču protiv Crvene zvezde mts je nastavljeno sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Mega je ovaj put ugostila Mariju Jovanović i Taru Vukadinović, multitalentovane učenice i osvajačice brojnih medalja i priznanja na muzičkim takmičenjima i festivalima.

Marija je odlična učenica osmog razreda bilingvalnog odeljenja u OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” a pohađa i osnovnu muzičku školu “Petar Krančević”, odsek klavir. Osvajač je mnogobrojnih priznanja i medalja na republičkim i međunarodnim takmičenjima, poput “Slobomir International Music competition”, “International competition Davorin Jenko”, “Banjalučki Bijenale”…

Tara je odlična učenica šestog razreda OŠ “Dobrosav Radosavljević Narod” i četvrtog razreda Osnovne muzičke Škole “Petar Krančević”. Kao pijanistkinja je osvajač velikog broja nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima poput “8th international Competition Giovani Musicisci – Treviso”, Internacionalno takmičenje „Davorin Jenko“, Međunarodno takmičenje “Orfeus” u Rumuniji, uz učešća na festivalima u Moskvi, Minhenu i drugim metropolama. Dobitnica je Svetosavske povelje Grada Sremska Mitrovica za zasluge u oblasti muzičke kulture.

Na predstavljanju ekipa, Marija i Tara su se pozdravile sa igračima Mege da bi potom utakmicu posmatrale sa specijalnih mesta pored terena, u bojama Mega Leksa. U pauzi između 3. i 4. četvrtine su predstavljene publici u hali PSC Pinki, koja ih je nagradila aplauzom dok su od kluba dobile poklon pakete.

Na kraju meča Mega Leks nije uspela da dođe do velike pobede nad Crvenom zvezdom, ali su se Marija i Tara su se za uspomenu slikale sa igračima Mege Đorđem Simeunovićem i Nemanjom Kapetanovićem.

U pauzama u toku utakmice, na tribine su ispucavane majice kompanije Roda. U poluvremenu je organizovano porodično šutiranje na koš za poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov