SREMSKA MITROVICA POZDRAVILA PIONIRE MEGA BEMAXA

Iako na kraju Mega Leks nije slavio pobedu protiv Partizana, publika u Sremskom Mitrovici je aplauzima pozdravila aktere duela a pored toga, imala je i priliku da upozna i neke buduće šampione.

Naime, specijalni gosti kluba na utakmici su bili pioniri Mega Bemaxa, aktuelni osvajači Mini kupa Beobasket 2017 koji je u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije održan tokom trajanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Na taj način su potvrdili velike rezultate ove sezone imajući u vidu da su i dalje neporaženi, pošto u Kvalitetnoj ligi KSB imaju skor 10-0. Pioniri Mege na čelu sa trenerom Stefanom Bulatovićem su izašli na parket u pauzi između prve i druge četvrtine, kada su dobili velike aplauze od svih prisutnih u hali.

Takođe, na meču sa Partizanom je nastavljeno i sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Ovoga puta, utakmicu su sa specijalnih mesta u bojama kluba pratile fudbalerke ŽFK „Sremice, Anju Maričić i Anu Grujić.


Anja trenira fudbal već osam godina i igra na poziciji desnog beka. Redovna  je članica fudbalske selekcije Vojvodine. Omiljeni fudbaler joj je Robert Levandovski a košarkaš naš Alfa Kaba.

Ana trenira fudbal tri godine i takođe nastupa za fudbalsku selekciju Vojvodine. Omiljeni fudbaler joj je Nejmar a košarkaš Nikola Rebić.

Anja i Ana su predstavljene publici u pauzi između treće i četvrte četvrtine kada su pokazale svoje fudbalsko umeće a za to su nagrađene aplauzom publike i poklon paketima od kluba. A na kraju meča su se slikale sa svojim omiljenim košarkašima Nikolom Rebićem i Alfom Kabom.

U poluvremenu utakmice, deca iz mini basket kluba „Mega Leks“ su odigrale kratak meč na dva koša i pokazala kako se brane boje Mege od ranog detinjstva. Za borbu na terenu su svi nagrađeni poklon paketima kompanije Roda.


Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov