MILOJEVIĆ: „POBEDA PROTIV DINAMIKA PRVI OD TRI KORAKA“

Mega Leks je na sjajan način započeo odbranu  Kupa Radivoja Koraća pošto je u četvrtfinalu savladao ekipu Dinamika sa 84:57. 

Nemanja Kapetanović je u pobedi protiv Dinamika bio odličan sa 12 poena i 6 skokova a na konferenciji za štampu posle meča je izjavio da se ekipa borila svih 40 minuta.

– Čestitke ekipi Dinamika na fer i korektnoj utakmici. Mi smo se borili svih 40 minuta, dali smo sve od sebe a pokušali smo i da odmorimo neke igrače. Sada se okrećemo polufinalu gde čekamo protivnika,

izjavio je Kapetanović.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je na početku konferencije čestitao pomoćnom treneru Veselinu Petroviću rođenje sina:

– Sutra će nam se na utakmici priključiti Vesa Petrović koji je dobio sina i ovom prilikom mu svi čestitamo,

izjavio je Milojević i nastavio o samom meču:

– Zadovoljan samo pobedom, ovo je prvi od tri koraka koje je potrebno da napravimo da bismo osvojili kup. Pokušali smo danas da poštedimo glavne igrače koliko god možemo. Muti i Dinamiku želim sve najbolje u nastavku prvenstva. U polufinalu nas najverovatnije očekuje Partizan koji je kvalitetnija ekipa ali to je i lepota kupa pošto ne pobeđuju uvek kvalitetniji. Oni su ove sezone u veoma dobroj formi, mi ćemo dati sve od sebe pa ćemo videti za šta je to dovoljno.

Na pitanje novinara o izostanku Zagorca i povredi Rebića, Milojević je odgovorio:

– Zagorac se otrovao, povraćao je skoro dva dana. Danas je malo bolje i pokušavamo sve da ga osposobimo za sutra. Što se Rebića tiče, malo smo se uplašili posle njegovog pada ali izgleda da povreda nije strašna i da su prve prognoze obećavajuće,

izjavio je Milojević.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov