MEGA EXPERIENCE SE NASTAVIO SA FUDBALERIMA JOVANOM I UROŠEM

Mega Leks je na meču protiv Tenerifa nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Klub je ovaj put ugostio mlade fudbalere Jovana Malinovića i Uroša Vukolića. 

Jovan Malinović je rođen 2002. godine i odličan je učenik Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Sremske Mitrovice. Trenira fudbal u FK „LSK“ iz Laćarka. Igra na poziciji levog krila i najbolji je strelac pionirske selekcije. Pored fudbala, prati i košarku a omiljeni košarkaš mu je Rade Zagorac.

Uroš Vukolić je rođen je 2004. godine i takođe je odličan učenik Osnovne škole „Sveti Sava“. Uroš je najperspektivniji fudbaler u mlađim pionirima FK „LSK“ iz Laćarka. Igra na poziciji veznog igrača a želja mu je da jednog dana zaigra za reprezentaciju Srbije. Omiljeni fudbaler mu je Ćavi, a od košarkaša Ognjen Jaramaz.

Jovan i Uroš su se na predstavljanju ekipa pozdravili sa igračima Mege a posle toga ih je sačekalo specijalno mesto pored terena u bojama Mega Leksa. Na pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici, posle čega su dobili velike aplauze a od Mege i poklon pakete.

Mega nažalost nije uspela da pobedi Tenerife, ali su se Jovan i Uroš za uspomenu slikali sa Radetom Zagorcem i Ognjenom Jaramazom.

U poluvremenu utakmice je organizovano šutiranje sa različitih pozicija za vrednu nagradu – plazma TV, poklon kompanije Roda. Prethodno su u pauzi između četvrtina u publiku ispucavane Roda majice iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca koji su ih uhvatili, na poluvremenu utakmice su se takmičili za plazma TV.

Takmičari su prvo morali da pogode slobodno bacanje a potom i horog sa linije za 3 poena. Nažalost, ovaj put nisu bili precizni, ali su zauzvrat dobili utešne nagrade, poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov