ELEONORA I NATAŠA ZAPLESALE ZA POBEDU MEGE

Na meču sa Mornarom košarkaški klub Mega Leks je nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti na utakmici mladi i talentovani Mitrovčani. Mega je ovog puta ugostila Eleonoru Jokić Runtić i Natašu Kević, učenice IV razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ i članice plesnog kluba „Sirmium Dance“ već četiri godine.

Kao članice Srpske plesne asocijacije su osvajale prva mesta na takmičenjima kategorijama: „show dance“, „slow dance“ i „moderni balet“. Ove godine su na takmičenju baletskih škola osvojile prvo mesto u kategoriji „jazz duo“. Eleonora i Nataša će u februaru naredne godine predstavljati svoj klub i grad na međunarodnom festivalu u Beču.

Eleonora i Nataša su se prvo na predstavljanju ekipe pozdravile sa igračima Mege a potom su meč posmatrale sa specijalnih mesta u bojama Mege pored terena.

U pauzi između prve i druge četvrtine Eleonora i Nataša su predstavljene publici u hali, kada su pokazale svoje umeće u plesu, za šta su i dobile velike aplauze od publike u hali i poklon pakete od Mega Leksa.

Na kraju meča su svi zajedno slavili pobedu a Eleonori i Nataši je za uspomenu ostala i slika sa igračem Mega Leksa Radosavom Spasojevićem.

U pauzi između četvrtina na tribine hale PSC Pinki su ispucavane majice kompanije Roda iz specijalnih sportskih pušaka. Troje najsrećnijih gledalaca koji su uhvatili šarene majice, u poluvremenu utakmice su se takmičili za vrednu nagradu kompanije Roda – plazma TV.

Za to je bilo potrebno da pogode šut sa pola terena, u čemu oni, nažalost, nisu uspeli. Za utehu, svi su dobili poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov