MEGA DOŽIVLJAJ ZA FUDBALERKE VALENTINU I SARU

I na utakmici protiv Ostendea nastavljen je projekat „Mega Experience“ u okviru kog su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Razloga za radost je bilo puno a pogotovo za mlade fudbalerke Valentinu Vuković i Saru Bančević, koje su pored pobede Mege, ponele puno lepih uspomena sa meča.

Valentina je odlična učenica 7. razreda Osnovne škole „Jovan Popović“ i trenira čak 3 sporta, fudbal, plivanje i triatlon. Fudbal trenira godinu dana i igra u veznom redu a na prvenstvu Srbije u Triatlonu je osvojila zlatnu medalju.

Sara je odlična učenica 7. razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ a iako trenira fudbal 7 godina, veliki je ljubitelj košarke i naravno, Mega Leksa. Takođe, zabeležila je i nastupe za fudbalsku selekciju regiona Vojvodine što je korak do reprezentacije Srbije.

Valentina i Sara su se pozdravile sa igračima Mega Leksa pri predstavljanju ekipe a potom su meč posmatrale sa specijalnih mesta u bojama Mege. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljene publici u hali PSC Pinki, kada su uz prikazano umeće u žongliranju lopte, dobile veliki aplauz od publike i poklon pakete od kluba. 

Ipak, kao najlepša uspomena sa meča Valentini i Sari će ostati slikanje sa njihovim omiljenim igračima Mege Markom Tejićem i Milošem Milisavljevićem.

mega_ostende_22112016_0075

U pauzi između četvrtina u publiku su ispucavane majice kompanije Roda iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca koji su uhvatili šarene majice, poluvremenu utakmice su se takmičili u šutiranju trojki sa pola terena za vredan poklon kompanije Roda – plazma TV.

Nažalost, danas nije otišao i drugi plazma TV pošto takmičari nisu bili precizni iako je lako moglo da se desi da kompanija Roda nagradi još jednog srećnog gledaoca. Za utehu, svi takmičari su se vratili kući sa poklon paketima kompanije Roda.

mega_ostende_22112016_0024

Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks