MIONA I BILJANA ČUVAJU MUŠIDIJA

Na otvaranju evropske sezone Mega Leksa u Košarkaškoj Ligi šampiona je izostala pobeda ali su izuzetan utisak ostavile specijalne gošće kluba u okviru projekta „Mega Experience“, Miona i Biljana. Šestogodišnja Miona Murić i sedmogodišnja Biljana Dragojlović su pokazale sada već veliko znanje karatea.

mega-avelino_16102016_0068
Naime, Miona trenira karate već 3 i po godine, jedna je od najuspešnijih takmičarki Karate kluba Srem i prošle godine je osvojila 3 zlatne medalje na domaćim prvenstvima. Biljana se karateom bavi 2 godine i osvojila je već nekoliko medalja na domaćim takmičenjima i prvenstvima.

mega-avelino_16102016_0080
Na predstavljanju u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici, Miona i Biljana su pokazale šta su naučile na treninzima karatea, što je publika sa velikim oduševljenjem i aplauzom pozdravila. Na kraju su pored aplauza, nagrađene i sa poklon paketima od Mega Leksa.

mega-avelino_16102016_0081
Posle meča, Miona i Biljana su izrazile želju da se slikaju sa Kostjom Mušidijem i tom prilikom su mu „obećale da će ga zaštititi ukoliko ga neko bude dirao“. Mladi i talentovani igrač Mege je bio oduševljen reakcijom mladih karatistkinja uz zahvalnost „da posle takvog obećanja može mirno da spava“.

U pauzi između četvrtina su ispucavane u publiku majice kompanije Roda a tri najsrećnija gledaoca su dobila priliku da šutiraju sa pola terena sa vredan poklon – televizor. Nažalost, nisu bili uspešni pa su ih ipak sačekale utešne nagrade, majice kompanije Roda.

img_8963
Foto: Меga Leks/Ivica Veselinov