MILOJEVIĆ: „VELIKI NAPREDAK U ODNOSU NA PRETHODNA DVA MEČA“

Mega je pokazala veliki napredak u odnosu na prethodni meč u ABA ligi ali je u finišu nedostajalo koncentracije i sreće za pobedu protiv Cedevite. U sjajnoj atmosferi u hali PSC Pinki, izabranici Dejana Milojevića su bili na korak od velike pobede ali su na kraju slavili gosti iz Zagreba.

Ognjen Jaramaz je na meču protiv Cedevite postigao 16 poena a talentovani bek Mege smatra da je ekipa na dobrom putu:

– Ne bih ulazio u analizu utakmice, ali bih želeo da istaknem da smo na dobrom putu što se tiče kolektivne igre. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najboljim ekipama u ligi, čak smo kontrolisali veći deo toka meča sa Cedevitom. Vremenom će se pokazati sve one dobre stvari koje radimo na treninzima i rezultati i pobede će sigurno doći sa dobrom igrom koju već sada prikazujemo.

izjavio je Jaramaz

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je izjavio da će kako vreme bude odmicalo, Mega igrati sve bolje:

– Čestitam Cedeviti na pobedi, izgubili smo neizvesnu završnicu. U ovakvim mečevima detalji odlučuju, a mi te detalje nismo dobro odradili. Na isteku napada pustili smo Hopsona da šutne za tri poena i dobili smo trojku, u napadu smo promašili dva zicera, a posle tajma-auta napad smo traljavo odigrali i zbog toga smo izgubili. Zadovoljan sam kako je ekipa igrala, veliki je napredak u odnosu na prethodna dva meča koja smo odigrali protiv Budućnosti i Crvene zvezde. Siguran sam kako vreme bude odmicalo da će ova mlada ekipa igrati sve bolje i bolje i da će nam ovakve utakmice doneti preko potrebno iskustvo,

istakao je trener Mege.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov