MEGA EXPERIENCE!

Mega Leks je na premijeri sezone u Sremskoj Mitrovici priredio niz iznenađenja publici u hali PSC Pinki. Tim Mege je pre početka meča predstavljen uz odlične svetlosne efekte u dvorani, što je bila sjajna najava za meč koji je usledio.

IMG_9477

Trend prelazaka igrača Mege direktno u NBA klubove je obeležen na lep način pa su dresovi Jokića, Luvavua i Zubca pronašli svoje posebno mesto u hali.

IMG_0382

Ipak, najlepše iznenađenje je priređeno za dvoje mladih Mitrovčana. Naime, Mega Leks će ove sezone u okviru projekta „Mega Experience“ na svakom meču ugostiti mlade i uspešne Mitrovčane koji će imati priliku da prate utakmice Mege iz prvog reda sa specijalnih mesta u bojama kluba. Prvi gosti Mege su bili mladi kajakaši Marija Dostanić (1999. godište) i Bojan Zdelar (2000.) koji su ovog leta osvojili niz medalja na juniorskom Evropskom prvenstvu za kajakaše i takmičenju Olimpijskih nada koje je održano u Segedinu. Marija i Bojan su, pored poklon paketa koje su dobili, imali priliku da se upoznaju sa igračima Mege i da na kraju za uspomenu dobiju sliku sa kapitenom Radetom Zagorcem.

Veza Mega Leksa i Sremske Mitrovice jača iz godine u godinu a „Mega Experience“ će biti prilika da se javnost u Mitrovici i šire upozna sa mladom i talentovanom decom koja predstavlja budućnost grada i verujemo, ove zemlje.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov