REXONA U MEGA TIMU

Posle izvanrednih rezultata koje je Mega Leks ostvario prošle sezone, sponzorski pul aktuelnog osvajača Kupa Radivoja Koraća će biti znatno bogatiji u ovoj takmičarskoj godini. U prilog tome svedoči i podatak da će Mega Leks u sezonu 2016/2017 ući jača za još jednog sponzora, Rexona.
mega_studio_0233
Rexona dezodorans antiperspirant je nastao davne 1960. godine iako kao brend postoji na svetskom tržištu više od 100 godina. Prednost Rexona dezodoransa je MotionSenceTM tehnologija koja se zasniva na mikroskopskim kapsulama mirisa koji se polako oslobađa sa svakim pokretom tela, tokom celog dana.

Izabranici trenera Dejana Milojevića će takmičenje u ABA ligi početi u četvrtak u 21 čas u Sremskoj Mitrovici duelom sa Union Olimpijom, a na više nego originalnim dresovima Mege će se naći i logo Rexona.

– Veoma smo počastvovani što je Rexona naš novi partner. Drago nam je što je jedan takav, svetski poznat brend prepoznao ono šta radi Mega Leks i što nas je podržao. To je signal da smo na pravom putu,

sa velikim zadovoljstvom je konstatovao generalni menadžer Mega Leksa Goran Ćakić i potom dodao:

– Rexona je brend koji podrzava sport još od devedesetih godina prošlog veka, tako da je to najbolji pokazatelj kakvo pojačanje smo dobili u našem sponzorskom pulu. Potrudićemo se da opravdamo dato poverenje i da na terenu budemo u skladu sa njihovim sloganom “Budi aktivan”,

zaključio je Ćakić.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov