KADETI MEGE USPEŠNO STARTOVALI KVALIFIKACIJE

Kadeti Mega Bemaxa su uspešno započeli kvalifikacije za Triglav Kadetsku ligu Srbije pošto su na prvoj utakmici turnira koji se održava u Novom Bečeju savladali KK Petrovgrad iz Zrenjanina sa 93:66 (27:18, 26:17, 21:24, 19:7). Naredni meč kadeti Mege igraju u subotu od 16 časova protiv Vojvodine i ukoliko tu trijumfuju, obezbediće plasman u finale kvalifikacija koje će se 1. i 2. oktobra igrati takođe u Novom Bečeju.

Izabranici Marka Anđelkovića su odigrali dobar meč gde su na kraju došli do ubedljive pobede na startu kvalifikacija. Najbolji u redovima Mege su bili Pecarski sa 30 poena i Langović sa 17.

Sistem kvalifikacija je sledeći, na početku se formiraju dve grupe od tri ekipe i iz svake grupe po dva najbolja tima će se plasirati u finale kvalifikacija. Međusobni meč iz grupe će se preneti u finale gde će se četiri najbolje ekipe boriti za dva mesta koja vode u Triglav Kadetsku ligu Srbije u kojoj igrači Mega Bemaxa brane šampionsku titulu osvojenu prošle sezone.

Mega Bemax: Musić 2, Draganić 5, Drobnjak 6, Islamović 14, Langović 17, Trifunović 6, Mišković 2, Pecarski 30, Cerovina 11, Vićentijević, Ćirović, Nedeljković.