MEGA PROMOCIJA NA PLAŽI U SREMSKOJ MITROVICI

Mega Leks će u subotu 27. avgusta na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici predstaviti tim i nove boje kluba za sezonu 2016/17. Mega će na taj način najaviti i treću sezonu u gradu u kome je postigla najveće uspehe u istoriji kluba.

U odnosu na prošlu godinu kada je tim predstavljen na sjajnoj promociji na gradskom trgu, i ovaj put je Mega pripremila nešto novo. Početak programa na plaži u Sremskoj Mitrovici je predviđen od 15 časova kada će okupljeni fanovi moći da se zabave uz muziku i poklone iznenađenja. Dolazak igrača i stručnog štaba je najavljen za 16:45 kada će biti predstavljena ekipa i nov dres kluba za predstojeću sezonu posle čega će uslediti druženje i fotografisanje sa fanovima.

Generalni Menadžer Mega Leksa je istakao veliko zadovoljstvo što će Mega Leks i narednu sezonu nastupati u Sremskoj Mitrovici:

Veoma smo zadovoljni što ćemo i treću godinu zaredom nastupati u Sremskoj Mitrovici. Ostvarili smo sjajnu saradnju uz odličnu podršku publike i očekujemo da se to podigne na još viši nivo u narednoj sezoni. Promocija tima na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici je zakazana za 27. avgust uz niz iznenađenja a generalnu probu pred početak sezone ćemo imati 24. septembra u hali PSC Pinki protiv Lukoila“,

izjavio je Goran Ćakić.

Kapiten tima Rade Zagorac je pozvao Mitrovčane da dođu na promociju tima u što većem broju:

„Želeo bih pre svega da izrazim zadovoljstvo ostankom tima u Sremskoj Mitrovici koja je postala naš dom i gde smo uz sjajnu podršku sa tribina dobili veliki broj utakmica prošle sezone. Radujem se novim susretima i pozivam Mitrovčane da dođu na promociju u subotu 27. avgusta na gradsku plažu u što većem broju i upoznaju se sa našim novim timom“,

mega_bud_190320160044

izjavio je kapiten Mega Leksa.

Početak programa promocije je zakazan za subotu 27. avgust od 15 časova na gradskoj plaži dok će generalna proba pred početak sezone biti 24. septembra u Sremskoj Mitrovici protiv Lukoila. Mega Leks će u prvom kolu ABA lige 1. oktobra dočekati Union Olimpiju.

Foto: Mega Leks