SVI ŽELE DRES MEGA LEKSA!

Nakon održanog NBA drafta na kome je Mega Leks ušao u istoriju najjače lige na svetu kao jedini klub koji je dva puta imao po tri izabrana igrača na jednom draftu, na adresu kluba je sa prostora SAD-a stigao veliki broj molbi i upita za kupovinu dresa Mege.

Još na početku sezone, nove boje Mega Leksa nikoga nisu ostavile ravnodušnim, o čemu su pisali “Daily Mirror”, “USA Today” i drugi mediji širom sveta. Tokom godine, na adresu kluba su stizale molbe za kupovinom dresa iz svih delova planete, pa čak i iz Saudijske Arabije.

6R0A9209

Novi talas je usledio u noći između 23. i 24. juna kada je održan NBA draft na kome je Filadelfija kao 24. pika izabrala Luvavu-Kabaroa, Lejkersi na 32. mestu su birali Zubca dok je kapiten Mege Rade Zagorac na 35. mestu izabran od strane Bostona koji ga je prosledio Memfisu.

Na profilima kluba na društvenim mrežama je pristigao veliki broj komentara i molbi za kupovinom dresa Mega Leksa ili makar bilo kakvog klupskog rekvizita.

Mega 5 Mega 2 Mega 1

Mega 7 Mega 6

Među njima se izdvaja i Džef iz Filadelfije koji je uz pomoć „Google Translate-a“ istakao „da živi u Južnoj Filadelfiji i da je on novi najveći fan Mege“. Uz pohvale dresovima Mega Leksa za koje kaže da su sjajni, obećava „da će uvek nositi dres kada ide na košarku, da će promovisati Megu svuda pa čak i ako je potrebno, da će skautirati igrače za klub“.

Mega 3

Na klupski mejl je takođe pristigao veliki broj pohvala i molbi za kupovinom dresa.

Bet iz Filadelfije ističe da je njen muž veliki fan Siksersa i da želi bi želela da kupi Megin dres Timotea Luvavua kako bi ga iznenadila. Takođe, Bet kaže da su dresovi Mega Leksa jedna od najčešćih tema o kojima se govori na sportskim radijima u SAD a povodom održanog NBA drafta.

Njen sugrađanin Entoni ističe da je momentalno zavoleo dres Mega Leksa i da smatra da je najbolji koji je ikada video.

Dugogodišnji fan Siksersa Nil misli da su roze-zeleni dresovi Mege prelepi i da bi jako želeo da ih kupi kako bi predstavljao Mega Leks u svom gradu.

Ipak, jedno od najvećih priznanja za Megu je predstavljalo pismo Krejna iz Filadelfije koji bi želeo da otvori fan klub Mega Leksa u svom gradu.

Mega Leks će po tradiciji, u narednu sezonu ući sa novim bojama dresa. Sve informacije na tu temu kao i datum promocije novog dresa Mege, će biti pravovremeno objavljene na klupskom sajtu.

Foto: Mega Leks