MILOJEVIĆ: “DESETKOVANI SMO, ALI SE NE PREDAJEMO”

Košarkaši Mega Leksa su slavili u meču protiv Metalca ali i pored pobede pred plej-of ABA lige, ostao je gorak ukus nakon teške povrede Jaramaza.

Plej Mega Leksa Nikola Ivanović je istakao da igre Mege nisu na adekvatnom nivou:

„Ligaški deo takmičenja je lepo završiti pobedom, ali ova igra u poslednja dva kola nije na adekvatnom nivou, na nivou igara koje smo imali cele sezone. U polufinalu sigurno neće biti dobro, ako budemo igrali ovako. Ipak, imamo celu nedelju da se spremimo, zaboravljamo sve loše što se dešavalo i razmišljamo samo o Budućnosti i da ispravimo sve to”, istakao je Ivanović.

mega_met_07032016_0037

FOTO: Mega Leks/Ivica Veselinov

Trener Mege Dejan Milojević je izjavio da se posle nove povrede, Mega nalazi u teškoj situaciji pred plej-of:

“Pored pobede nije mnogo stvari valjalo. Izuzetno poštujem ono što radi Metalac i njihov trener Đokić i sem te pobede, ništa nije funkcionisalo na ovoj utakmici. Još ta povreda Jaramaza, koja po prvim prognozama nije laka, je dodatni problem za nas. Posle Aranitovića i Kabe, povređen je i naš treći nosilac igre koji je van terena. Praktično smo desetkovani pred plej-of i biće nam izuzetno teško da se ozbiljnije suprotstavimo jako kvalitetnoj ekipi Budućnosti”, rekao je Milojević i nastavio:

”Međutim, ekipa je pokazala da se ne predaje i da daje sve od sebe, ja se nadam da će tako biti i u polufinalu plej-ofa. Osvajanje Kupa je previše opustilo igrače i samo iz nedostatka koncentrisanosti se te povrede dešavaju. Moramo što pre da zaboravimo taj osvojeni Kup, da se spustimo na zemlju i nastavimo da igramo kao i ranije”,

zaključio je trener Mega Leksa.