NOVI NAZIV JUNIORSKOG TIMA – MEGA BEMAX

Juniori Mege pod novim imenom učestvovaće na finalnom turniru Evrolige u Berlinu. Za titulu najbolje ekipe u Evropi za igrače do 18 godina selekcija koju će sa klupe voditi trener Miodrag Rajković nastupaće pod imenom – MEGA BEMAX. Renomirana crnogorska građevinska kompanija BEMAX dala je veliku podršku i stala iza razvoja izuzetno talentovane generacije igrača koji su svoj veliki potencijal dokazali i na međunarodnoj sceni osvajanjem prvog mesta na Evroliginom kvalifikacionom turniru u Rimu. mega_juniori_aero_24122015_0009

Bemax je najveća crnogorska građevinska kompanija, koja posluje u izgradnji putnih i energetskih infrastrukturnih projekata, objekata niskogradnje kao i rezidencijalnih i komercijalnih sadržaja, te proizvodnji asfalta i betona.

Uspešan i sistematski rad Mege na razvoju mladih igrača, koji veoma brzo dobijaju šansu i u seniorskoj konkurenciji, prepoznat je od strane kompanije Bemax koja je sa zadovoljstvom prihvatila da sponzoriše jedan ovako zdrav sportski projekat. Sve ovo za juniorski tim Mege biće obaveza više da pokuša da se na Fajnal-ejtu Evrolige u Berlinu u žestokoj konkurenciji upusti u borbu za najviši plasman.

mega_juniori_06122015_0015

Zanimljivo je istaći i da je slavni izraelski klub i višestruki prvak Evrope Makabi iz Tel Aviva obezbedio dva različita naslovna sponzora za svoj seniorski i juniorski tim. Seniori nastupaju pod imenom Maccabi Fox dok juniorska ekipa ima drugog sponzora, Maccabi Teddy.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov