KK MEGA LEKS: ZAHVALNOST, APEL I POKLONI

Košarkaški klub Mega Leks želi da se zahvali KK Partizan NIS na brzoj reakciji u pronalaženju i vraćanju dela sportske opreme našeg kluba koja je uzeta posle utakmice u Pioniru.

Podsećamo da je po završetku meča 15. kola ABA lige, dok su igrači Mega Leksa slavili veliku pobedu, sa klupe za rezervne igrače uzeto devet nadmajica. Našem klubu do sada je vraćeno sedam majica za zagrevanje koje su specijalno dizajnirane za ovu sezonu na čemu smo zahvalni. Ali, ovim putem apelujemo da i preostala sportska oprema našeg kluba bude vraćena.

S obzirom da se radi o unikatnim majicama za zagrevanje za koje je nemoguće uraditi replike, nadamo se da će i preostale dve biti vraćene u najkraćem mogućem roku kako bi naša ekipa imala kompletnu opremu za meč narednog kola sa ekipom podgoričke Budućnosti koji je na programu 24. decembra u Sremskoj Mitrovici.

Posebno naglašavamo da je KK Mega Leks spremio specijalne poklone donosiocima poslednje dve nadmajice iz unikatne kolekcije sportske opreme našeg kluba.