GLEDAJ MEGU I OSVOJI TELEVIZOR!

Pravi spektakl očekuje se u ponedeljak od 21 sat u Sremskoj Mitrovici. Mega Leks u dvorani PSC Pinki dočekuje aktuelnog šampiona Srbije i regiona – Crvenu zvezdu Telekom. Biće to derbi 14. kola ABA lige, koji će bez svake sumnje doneti mnogo uzbuđenja pod obručima, ali i van terena. Naime, u susret duelu najmlađeg tima regionalnog takmičenja i jedinog srpskog evroligaša ove sezone planirano je nekoliko zanimljivih akcija.

U nedelju od 10 sati će na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici biti postavljen improvizovan košarkaški teren i organizovana razna takmičenja u šutiranju trojki, slobodnim bacanjima, basketu 3 na 3, gde će pobednici osvojiti karte za utakmicu Mega Leks – Crvena zvezda Telekom, a posetiocima će biti deljene majice i baloni.

Takođe, u poluvremenu utakmice tri srećna posetioca u publici koja prethodno uhvate majice, biće u prilici da osvoje televizor. Za to će biti neophodno da pobede u takmičenju u šutiranju trojki sa pola terena dok će utešni poklon biti mobilni telefon. Nagrade za gledaoce je obezbedila kompanija Idea.

Ulaznice za meč između Mege i beogradskih crveno-belih mogu se kupiti u kafiću Pinki, koji se nalazi u sklopu dvorane, po cenama od 400 dinara za tribine i 1000 dinara za VIP mesta.