POZNAT SASTAV MEGE ZA MEGA LEKS KUP!

Publiku u Kraljevu za vikend 12. i 13. septembra očekuje sjajan košarkaški program a poznat je i sastav u kome će Mega nastupiti na MEGA LEKS KUP-u.

Dejan Milojević se opredelio za sledećih 12 igrača: Stefan Simić, Rade Zagorac, Nikola Ivanović, Danilo Nikolić, Radovan Đoković, Timote Luvavu, Ognjen Jaramaz, Đorđe Simeunović, Nikola Janković, Alfa Kaba, Nikola Pavlović i Milenko Veljković.

Kraljevčani će imati priliku da pozdrave zlatne mlade reprezentativce Zagorca i Jaramaza, da upozna mlade nade francuske košarke Luvavua i Kabu, da ponovo vide Nikolu Jankovića, višestrukog osvajača medalja u mlađim kategorijama, zatim i crnogorskog reprezentativca Ivanovića kao i druge mlade i talentovane igrače Mega Leksa, tima koji je u proseku star 19.5 godina.

U subotu (12. septembra) na programu su polufinalni mečevi Crvena zvezda Telekom – PAOK (18) i Mega Leks – Trabzonspor (20:30). U nedelju u istim terminima igraće se utakmice za treće mesto i finale.

Ulaznice koštaju 250 dinara i mogu se kupiti na biletarnici nove hale sportova u Kraljevu, u hotelu Turist, kafeu „Koš“ i u Turističkoj organizaciji Vrnjačke banje a deo prihoda od prodaje ide za pomoć KK Sloga i ŽKK Kraljevo.