MEGA LEKS KUP ZA KRALJEVAČKU KOŠARKU!

Nova kraljevačka hala sportova, kapaciteta 3.500 mesta, 12. i 13. septembra biće domaćin veoma kvalitetnog turnira pod nazivom MEGA LEKS KUP. Ovaj međunarodni turnir na kome će, osim organizatora Mega Leksa, učestvovati još Crvena zvezda Telekom, solunski PAOK i turski Trabzonspor, trebalo bi da bude pravi spektakl za košarkaški grad kakav je Kraljevo, ali i više od toga.

Košarkaški klub Mega Leks želeo je da kraljevačkoj publici i ljubiteljima igre pod obručima iz tog dela Srbije omogući da na delu vide novi tim Crvene zvezde, Novicu Veličkovića,Terensa Kinsija, Milenka Tepića, kao i plejadu veoma mladih i talentovanih igrača Mege predvođene zlatnim reprezentativcima Zagorcem i Jaramazom. Svako ko bude došao da uživo prati utakmice MEGA LEKS KUPA direktno će pomoći i kraljevačkoj košarci. Naime, deo prihoda od prodaje ulaznica biće namenjen kao pomoć KK Sloga i ŽKK Kraljevo.

Ulaznice koštaju 250 dinara i mogu se kupiti na biletarnici nove hale sportova, u hotelu Turist, kafeu “Koš” i u Turističkoj organizaciji Vrnjačke Banje.

U subotu (12. septembra) na programu su polufinalni mečevi Crvena zvezda Telekom – PAOK (18) i Mega Leks – Trabzonspor (20,30). U nedelju u istim terminima igraće se utakmice za plasman.

Ono što je posebno zanimljivo istaći je da će Kraljevčani biti u prilici i da se druže sa najpopularnijim košarkašima sva četiri tima pošto će na centralnom gradskom trgu u subotu od 11 sati biti organizovana navijačka zona u kojoj je predviđen vrlo zanimljiv i atraktivan program. Sve utakmice biće direktno prenošene na televiziji Sport Klub.

Foto: ABA liga