MEGA LEKS ERUPCIJA U KRALJEVU!

Mega Leks Kup je izazvao košarkaški zemljotres u Kraljevu! Epicentar je bio prepodne na Trgu srpskih ratnika gde je organizovana fan zona na kojoj su Kraljevčani imali jedinstvenu priliku da se druže sa svojim košarkaškim idolima iz 4 kluba učesnika MEGA LEKS KUPA. Već tada je bilo jasno da je Mega Leks Kup ispunio svoj osnovni cilj: buđenje velikog košarkaškog centra kakvo je Kraljevo.

Prvi su na trg su stigli igrači Crvene zvezde Telekom, Mitrović, Skorcanitis i Tompson. Nakon toga, usledilo je druženje sa igračima Trabzona Novicom Veličkovićem i Terensom Kinzijem. Posle njih su došli košarkaši PAOK-a Milenko Tepić i Kostas Vasiliadis.

Centralni događaj je bio dolazak ekipe Mega Leksa predvođene trenerom Milojevićem i igračima Zagorcem, Jaramazom, Jankovićem, Ivanovićem, Luvavuom, Kabom i ostalima. Usledilo je fotografisanje sa fanovima, potpisivanje autograma, šutiranje na koš. Tom prilikom su podeljeni pokloni u vidu majica i šalova kojima su Kraljevčani posebno bili oduševljeni.

Nastavak MEGA LEKS KUP-a je zakazan za 18:00 kada će se u novoj hali sportova igrati meč između Crvene zvezde Telekom i PAOK-a a onda će od 20:30 snage odmeriti Mega Leks i Trabzon. U istim terminima su dan kasnije mečevi za plasman.

Više fotografija na našoj Fejsbuk stranici na sledećem LINKU.

Foto: Mega Leks