DEČIJI OSMESI UKRASILI PROMOCIJU MEGA LEKSA!

Dečiji osmesi, roze zeleni baloni i konfete, ukrasili su promociju ekipe Mega Leksa za narednu sezonu, održanu na centralnom gradskom trgu Sremske Mitrovice. Bio je to pravi spektakl i idealna najava za velika košarkaška uzbuđenja.

Najmlađi su se okupili već u jutarnjim časovima, a na postavljenom terenu odmah se zaigrao basket. Zabava je već uzela maha, kada su se na gradskom trgu pojavili igrači i stručni štab Mega Leksa. Predstavljeni su u NBA stilu, uz erupciju oduševljena i pirotehniku. Bio je to znak za dečiji hor Piccolo da zapeva himnu Mega Leksa. Svečani deo programa je time bio završen, ali prava zabava je tek počela. Okupljeni mališani su imali jedinstvenu priliku da se druže sa igračima i stručnim štabom, što su iskoristili za autograme i slikanje.

Promocija tima za narednu sezonu nastavlja se od 20 časova mečom protiv Karšijake, prvaka Turske, kada će biti penzionisan i dres Nikole Jokića.

„Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo drugu godinu za redom biti domaćini u Sremskoj Mitrovici. Ovde smo zaista izvanredno primljeni, uživamo veliko gostoprimstvo, imamo sjajne uslove, kratko rečeno, osećamo se kao kod kuće. Pozivam navijače da i ove godine ispune dvoranu na svakom meču, da uživaju u vrhunskoj košarci i da se zabave. Ubedljivo samo najmlađa ekipa ABA lige, ali to nam je motiv da radimo više od ostalih. Želimo da napravimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu, ali da ujedno igramo kvalitetnu košarku, pokažemo talenat i snagu. Uvereni smo da ćemo sa takvim pristupom ispuniti ciljeve“,

rekao je Rade Zagorac, kapiten Mega Leksa.