V KOLO ABA LIGE, MEGA PUTUJE U ZADAR!

U petom kolu ABA lige košarkaši Mega Vizure odmeriće snage u subotu sa Zadrom. Utakmica u Dvorani Krešimir Ćosić igra se od 19 časova. Podatak da izabranike Dejana Milojevića očekuju okršaj sa šestostrukim prvakom SFRJ, osvajačem Kupa SFRJ, pobednikom Gudjir lige u sezoni 2002-2003, ekipom koja je dva puta bila šampion Hrvatske i koja u svojim vitrinima ima šest Kupa Krešimira Ćosića, govori sam za sebe. Košarkaši Mega Vizure pokušaće da se suprotstave klubu bogate tradicije i klubu koji je dao mnoga velika imena jugoslovenke i hrvatske košarke.

To bi trebalo da bude dovoljan motiv da se u gradu gde se prepoznaje dobra košarka momci Dejana Milojevića predstave u lepom svetlu.

Ekipa koju predvodi Hrvoje Vlašić, posle četiri kola, ima isti učinak kao i naša Mega Vizura.  Za razliku od Mega Vizure, košarkaši Zadra slavili su u prvom kolu nad mađarskim Solnokom, a onda su usledila tri vezana poraza, od Budućnosti u Podgorici, Cedevite u Zadru i u Beogradu od Partizana.

Ukoliko ekipa Mege ponovi partiju iz duela sa Krkom, pogotovo iz drugih 20 minuta, Varda, Micić, Krstić, Miljenović, Dangubić, Radović i ostali mogu da se nadaju dobrom rezultatu.

 

Dejan Milojević

„Očekuje nas vrlo teška utakmica, Zadar je poznat kao ekipa koja igra jako dobro na svom terenu. Međutim, mi gledamo da popravimo našu igru i dođemo do prve pobede na gostujućem terenu. Ekipa je zdrava, svi će igrati u subotu, tako da ja zaista jedva čekam duel.“

Nenad Miljenović

 

„Ovo će biti naše prvo gostovanje, prvo gostovanje van Srbije. Zadar je dobra i iskusna ekipa, ali pripremamo se dobro tako da mislim da imamo šanse za pobedu.“