II Kolo Aba lige- KK Partizan : KK Mega Vizura

Poraz od Cedevite košarkaši Mega Vizure moraće brzo da arhiviraju, a greške kojih je bilo i previše smanje na narednim utakmicama.  Žreb nije bio naklonjen Mega Vizurai koja u drugom kolu ide na noge nosiocu prstena ABA lige ekipi Partizana koja je bez većih problema slavila u meču sa Igokeom, inače protivnikom Mege u trećem kolu.  Utakmica u Pioniru igra se u sredu 9. oktobra sa početkom u 18 časova.

 

Dejan Milojevic.jpgStrateg Mega Vizure Dejan Milojević ukratko se osvrnuo na predstojeći okršaj sa crno-belima:

–          Partizanu se ne preti, a i nismo u situaciji da pretimo bilo kome. Mi smo debitanti u ligi, a  u  kompletnom sastavu nemamo nedelju dana zajedničkog rada. Nadam se da ćemo, ako ništa drugo, odigrati bolje nego protiv Cedevita i što je još važnije da budemo hrabriji.

 

 

 

 

Mega Vizura-Cedevita 21.jpgReprezentativac  Srbije, Nemanja Krstić, povodom II kolo ABA Lige izjavio je:

–          Brzo moramo da pređemo preko poraza koji smo doživeli u nedelju. Pred nama je teška utakmica, Partizan je klub koji nikada nismo uspeli da pobedimo. Veliki izazov je pred nama, ali i šansa koju se nadam da ćemo iskoristiti. Siguran sam da ćemo biti sve bolji i bolji u svakom narednom kolu. Daćemo sve od sebe, borićemo se.