NOVI DRES MEGA LEKSA POZNAT ŠIROM SVETA!

Novi dres Mega Leksa nikoga nije ostavio ravnodušnim, jednoglasna je ocena medija širom sveta. Gostujuća garnitura dresova je imala premijeru na meču protiv Crvene zvezde u prvom kolu ABA lige i od tada reakcije ne prestaju.

Britanski „Daily Mirror“, čiji je veb sajt trenutno 534. po poseti u svetu (po specijalizovanom sajtu za procenu posete na internetu: Alexa.com) je u oštrom tonu započeo tekst da bi potom za novi dres Mega Leksa napisao:

„Na prvi pogled, mislili smo da je gnusne boje. Međutim, nekako nam je prirastao i sigurno neće biti neprepoznatljivi. Ovo ističe prepoznatljivost kao umetničku formu, stvarno to čini. Ima nešto čudno lepo u tome. Pošteno, Mega Leks, možda ova garnitura dresova i nije toliko loša”.

Američki veb sajt „SB Nation“ (Sports Blog Nation) koji u proseku beleži mesečno preko 50 miliona poseta, je preneo reakcije širom društvenih mreža da bi na kraju članka konstatovao „da je dres Mega Leksa neverovatan“.

„USA Today“, koji je trenutno među 300 najposećenijih veb sajtova na svetu, takođe prenosi reakcije putem društvenih mreža uz konstataciju „da je teško biti koncentrisan protiv timova sa ovako neobičnim bojama“.

Američki košarkaški veb sajt „Dime Magazine“, koji je ranije izlazio u štampanom izdanju a danas u okviru veoma posećenog Uproxx sajta, je takođe napisao članak na temu dresova Mega Leksa uz prenošenje najboljih i najduhovitijih komentara:

„Morate im odati priznanje da su unikatni (dresovi Mega Leksa). Sada ih svakako neće pomešati sa drugim timom. To su oni dresovi koji će vas zaslepeti ukoliko budete gledali direktno u njih“.

„Sportsonearth.com“ o dresovima Mega Leksa piše „da je to ili najbolja kombinacija boja u istoriji dresova ili uvreda za košarkaške fanove širom sveta“.

Uz mnoštvo komentara putem društvenih mreža, na adresu Mega Leksa su stigle molbe za kupovinu novog dresa iz svih delova sveta, poput SAD-a, Španije pa čak i iz Saudijske Arabije.

Koja je bila vaša prva reakcija kada ste videli nove dresove Mega Leksa? Cenićemo vašu iskrenost.